Wie is de gesprekstherapeut

De gesprekstherapeut.

Jorn Jehaes (°1974) werkt in de Gasthuisstraat 51, te Aarschot. In 2010 start hij zijn praktijk. Van opleiding is hij licentiaat in de pedagogische wetenschappen (klinisch orthopedagoog), van 2003 tot april 2018 was hij werkzaam als directeur in een Nederlandstalig centrum voor ambulante revalidatie. Daarnaast doceerde hij in verschillende onderwijsdomeinen en vervulde hij vier jaar lang een onderzoeksopdracht aan de Katholieke Universiteit te Leuven. Naast zijn therapeutisch opdracht studeert hij vandaag aan de theologische faculteit van de KULeuven en volgt hij bijkomend een opleiding tot psychoanalytisch therapeut aan de Gentse Universiteit.

“Mijn therapie situeert zich niet binnen een bepaalde richting of stroming. Naast mijn belangstelling voor filosofie en literatuur en mijn eigen analyse ging mijn interesse aanvankelijk vooral uit naar het werk van Jacques Schotte en Leopold Szondi. Door mijn werkervaringen ben ik niet langer verankerd binnen een bepaalde therapeutische stroming.”

Veeleer zal afstemming gezocht worden met de persoon en wordt de meest geschikte methode gezocht voor degene die op gesprek komen. U kan mijn werk omschrijven als een proces van uitwisselen en zoeken naar manieren om mensen ondanks hun moeilijkheden binnen hun sociale netwerken, hun intieme relaties en werkervaring beter bij zichzelf aanwezig te laten zijn.”

Naast een ondersteunende therapie, is er een mogelijkheid tot oplossingsgerichte therapie of kan er gekozen worden voor een langdurige en diepgaandere psychoanalytische therapie.  Relatietherapie is eveneens mogelijk. Daarnaast kan u voor opvoedingsproblemen, schooladvies of andere zaken eveneens in mijn praktijk terecht.

Voor een eerste afspraak kan u contact opnemen met Jorn Jehaes op het nummer 0479 02 12 43 of via email: jorn.jehaes@gmail.com